Sift Lab-integrasjon

Ta din digitala marknadsföring till en ny nivå genom att kombinera Sift Labs kraftfulla plattform for segmentering og personalisering med ditt Rule-konto. Eksporter segment fra Sift Lab direkte til Rule som tagger og retter din markedsføring. Bruk personlige produktanbefalinger direkte i dine e-postkampanjer eller automatiseringer, noe som betyr personlig innhold for hver mottaker.

Vi vil gå gjennom integrasjonen i 2 deler:

1. Eksporter segment fra Sift Lab til Rule
  2. Personlige produktanbefalinger

Eksporter segment

1. Logg inn på ditt Rule-konto > Innstillinger > Utvikler > Opprett ny API-nøkkel > Gi API-nøkkelen et navn > Kopier API-nøkkelen
  2. Send API-nøkkelen til din kontaktperson hos Sift Lab slik at den kan legges inn på riktig måte i deres konto.
  3. Brukeridentifikatoren som brukes i Rule må være tilgjengelig som brukermetadata i Sift Lab-plattformen. Standard identifikator er i Rule. Gi oss informasjonen på support@rule.se hvis du bruker en tilpasset identifikator.

Når alt er på plass, vil du ha et nytt eksportmål tilgjengelig som heter "Rule" når du eksporterer et segment fra din plattform. Eksporterte segmenter vises som tagger i Rule, hvor du kan sende målrettede meldinger til den nyopprettede taggen.

Du vil også kunne filtrere på avmeldingsstatus fra Rule når du oppretter segmenter i din Sift Lab-plattform. Dette er de tilgjengelige feltene. De har enten verdien 1 (ikke abonnert) eller 0 (abonnert).

1. rule_email_campaign_unsub
  2. rule_email_transactional_unsub
  3. rule_sms_campaign_unsub
  4. rule_sms_transactional_unsub

Personlige produktanbefalinger

Når alt er på plass, kan du sende personlige e-postmeldinger som dynamiskt fylles med produktanbefalinger fra Sift Lab. Å ha flere maler for tilpassede anbefalinger kan være et steg videre. Opprett flere profiler med spesifikke forretningsregler og la Rule opprette en mal for hver. Legg til kategoriserte blokker med tilpassede anbefalinger i innholdet ditt der du filtrerer anbefalinger basert på spesifikk kategoridata.

1. Sørg for at brukerdataen din i Rule inneholder brukeridentifikatoren som brukes i Sift Lab. Hvis den ikke allerede finnes, sørg for å inkludere den i eksporten din til Rule. Rule vil bruke denne ID-en til å hente anbefalinger fra Sift Lab-plattformen.
  2. Velg hvilken produktmetadata Rule skal ha tilgang til. Rule bruker Open Graph-tags som finnes på nettsider som produktdata for anbefalinger. Enten leverer vi Open Graph-tags fra produktsider på nettstedet ditt, eller fra produktmetadataen din på Sift Lab-plattformen.
  3. Opprett en API-profil inne i Sift Lab-plattformen. Dette gjør at du kan konfigurere anbefalingene som brukes av Rule direkte fra plattformen.
  4. Opprett en API-nøkkel inne i Sift Lab-plattformen med tilgang til API-profilen som ble opprettet i forrige steg. Dette gjøres under innstillingsmenyen / Konto / API-nøkler.
  5. Kontakt Rule for en tilpasset e-postmal som bruker personlige anbefalinger og gi dem en lenke til profilen med anbefalinger fra plattformen din i skjemaet: eksempel: